Bombay Store Childrens Day Contest

Childrens Day Contest
Childrens Day Contest


Childrens day contest is here. Participants just have to answer the asked questions and follow the below steps.You could win an awesome gift by The Bombay Store.

Answers are given for our readers-

1. What is the father's name of Nehruji?
Ans. MOTILAL NEHRU
2. What is the colour of the rose on Jhawarlal Nehruji's coat pocket?
Ans. RED
3. Name the country Nehruji studied.
Ans. ENGLAND
4. A student at Trinity College, Cambridge gave Nehruji a nick name. Name it.
Ans. JOE NEHRU
5. Which city was Nehruji born in?
Ans. ALLAHABAD
6. In 1936, which autobiography did Nehruji write?
Ans. TOWARD FREEDOM
7. As a student of natural sciences, Nehruji studied which subject in lieu of mathematics?
Ans. BOTANY
8. Name the college Jawahar Lal Nehru studied Natural Sciences.
Ans. TRINITY

How to participate-


2. Like & Share the contest post

3. Comment your answer with hash-tag #Quiz #Puzzle #Contest #ContestAlert #NehruJi #TBSChildrensDay #TBS

0 comments

Post a Comment

.
"Sharing is Caring - Please Share the Posts"
.